Inschrijven

Wachtlijst schooljaar 2023-2024

Voor schooljaar 2023-2024 werken we reeds met een wachtlijst voor zowel type basisaanbod als voor type 7.

Vanwege een grote toestroom van aanmeldingen voor de wachtlijst zijn we genoodzaakt om enkele criteria vast te leggen om een plaatsje op de wachtlijst te kunnen garanderen:

  • Er dient een (voorlopig) verslag van het CLB aanwezig te zijn;
  • Er dient een digitale vragenlijst ingevuld te worden.

Wenst u een plaatsje op de wachtlijst? Gelieve het (voorlopig) verslag van het CLB door te mailen naar beleid@dezon-blo.be. Daarna ontvangt u van ons een link naar de digitale vragenlijst. Zodra deze digitale vragenlijst ingevuld is, is een plaatsje op de wachtlijst definitief. 

Voor meer info kan je ons altijd persoonlijk contacteren, of je laat jouw gegevens achter op het volgende formulier.
Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 

Aanmeldings- en inschrijvingsprocedure schooljaar 2024-2025

Om in te schrijven in het buitengewoon onderwijs beschikt de leerling over een verslag, opgemaakt door het CLB. Leerlingen met een verslag type basisaanbod of type 7 kunnen terecht in onze school.

Voorrangsregeling

Voor aanmelden en inschrijven bestaan er voorrangsregels. Volgende groepen krijgen voorrang tot inschrijving in de periode van 1 februari 2024 tot 1 maart 2024 voor het volgende schooljaar:

  • broers en zussen van leerlingen die al ingeschreven zijn in de school. Ook stiefbroers en -zussen of halfbroers en -zussen of andere kinderen die op hetzelfde adres wonen vallen hieronder.
  • kinderen van personeel van de school.

Vanaf 1 maart 2024 kan er voor het volgend schooljaar effectief ingeschreven worden.

Kennismakingsbezoeken gaan door tijdens onze opendeurmomenten

We organiseren dit schooljaar ook nog enkele opendeurmoment om langs te komen om onze school, leerkrachten, paramedisch personeel, ... te leren kennen.

Dit opendeurmomenten gaan door op:

  • Zaterdag 16 maart 2024 tussen 9u en 12u
  • Vrijdag 31 mei 2024 tussen 15u en 18u

We raden aan om een afspraak te maken op deze opendeurmomenten zodat we jullie aan de ingang van onze school kunnen opwachten om verder een rondleiding te geven en jullie vragen te beantwoorden.